Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ²

[Read] ➵ Pergilah Air Mata Author Hanni Ramsul – Itelemedicine.pro Noktah bahagia yg menjadi anganku ternyata cuma titik mula pada derita yg tak bertepi Sumpah bukan ini yg aku mahu Sumpah juga aku tidak pernah mahu membuat kau terseksa Tidak pernah mahu merobohkan bNoktah bahagia yg menjadi anganku ternyata cuma titik mula pada derita yg tak bertepi Sumpah bukan ini yg aku mahu Sumpah juga aku tidak pernah mahu membuat kau terseksa Tidak pernah mahu merobohkan bahagiamu Atas rasa bersalah aku rela melihat kau menganyam bahagia bersamanya Namun mengapa perlahan lahan layananmu memberi tanda tanya di hati ini? Mungkinkah kita sudah sama sama terpau.

T? atau mungkinkah segala yg berlaku tidak lebih hanya mainan perasaanku sendiri? Mungkin kerna aku yakin bencimu tidak mungkin berubah sayang Bencimu padaku setinggi awan yg menyapu langit SABRINAMemang aku benci Memang aku tidak pernah rela dgn takdir ini Namun kenapa tulusmu terus mengikat aku pada ikatan yg paling kubenci ini? Mengapa hati ini penasaran tiap kali kau menagih perpis.

pergilah free mata ebok Pergilah Air free Pergilah Air Mata PDFT? atau mungkinkah segala yg berlaku tidak lebih hanya mainan perasaanku sendiri? Mungkin kerna aku yakin bencimu tidak mungkin berubah sayang Bencimu padaku setinggi awan yg menyapu langit SABRINAMemang aku benci Memang aku tidak pernah rela dgn takdir ini Namun kenapa tulusmu terus mengikat aku pada ikatan yg paling kubenci ini? Mengapa hati ini penasaran tiap kali kau menagih perpis.

10 thoughts on “Pergilah Air Mata

  1. cheryna27 cheryna27 says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDFAfter my last posting on Ombak Rindu people might perceived me as someone weird The book which has created a phenomenon in Malaysia has been given 2 stars instead of 5 People were thinking that I was such a mess or perhaps I was blind for not knowing artMy answer was simple I loved independence My late great grandmother despite her naivette was an independent woman She did everything on her own even if it took her to climb the stairs and repaired the roof of a kampong house As much as that was concerned I still thought that realistically my amazement on the effort of avoiding the clingy character was much appreciated rather than just hoped above hope that everyone would become a Malay CinderellaSo that's why Pergilah Air Mata deserved a 4 star for me 2 stars than Ombak Rindu Some aspects of Pergilah Air Mata


  2. Gobokairina Gobokairina says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDFPAM membawa kita menyelongkar kisah cinta selepas kahwin Kisah cinta yang penuh air mata ini pastinya berliku Baik buat Sabrina Badrul Ikmal dan Dayana serta tak terkecuali Maria Perkahwinan Sabrina dan Badrul bukanlah satu rancangan Tak pernah terlintas di fikiran Sabrina untuk beralih kasih daripada Ikmal tunangannya Malah Badrul sendiri tak pernah menduakan cintanya pada Dayana Namun kerana kesilapan Sabrina yang tersalah masuk ke bilik Badrul mereka ditangkap basah Tak mahu cerita ini heboh Badrul dipaksa oleh Datuk Hamidi untuk berkahwin dengan gadis yang tak pernah dikenalinyaSabrina yang cuba membela diri tidak dipandang Sebaliknya dia dituduh wanita murahan Ikmal sudah tidak mempercayainya malahan menyalahkannya dan Maria pula mula menjauh Pertunangan diputuskan Kerjanya diberi pada Maria malah tempatnya sebagai tunang Ikmal juga diambil oleh Maria Waktu ni aku terbayangkan mungkin Maria yang rancang semua ni sikap berprasangka buruk ini jangan di


  3. Cik Pah Cik Pah says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDFSerious best Kali ni Cik Pah tak selak epilog jadinya Cik Pah dok berdebar sebab tak boleh nak teka siapa yang sedang tersenyum bahagia duduk bersanding seperti yang diceritakan di prologSabrina Ina dari wanita cengeng yang lembik asyik menangis dan bergantung kepada kekasih dan sahabatnya dia berubah menjadi wanita yang cekal Mungkin sebab dah dilatih dengan Badrul suami yang dia nikahi atas satu dosa yang tak dia lakukan Di tangkap basah kerana tersalah bilik Tapi tak siapa mahu percaya cakap Sabrina Ikhmal kekasih hati merangkap bakal tunang langsung taknak bantu dia Maria kawan baik pula menjauh diri sedangkan dialah yang sepatutnya menjernihkan keadaan setelah Maria yang tersalah bagi nombor bilik Pada pandangan Badrul dan Datin Hamidah Ina


  4. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDFBest best best sangat Dari muka pertama sampailah muka terakhir N tak rasa bosan langsung Nak tidur pun fikir dua t


  5. kuzzeen kuzzeen says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDF2842014ULANG BACA yg ntah dah ke berapa kali sebenarnyaNaskah biasa sebenarnya Antara penulis yg tidak mampu melarikan diri daripada 'gelombang' nikah paksa kahwin rela TAPI for me yg memukau dalam PAM ini bukanlah jalan cerita atau lenggok bahasa atau susunan plotnya Yang mengagumkan aku ialah kebolehan penulis mengINDIVIDUkan pelaku pelakunya Tidak melampau jika aku markahkan 400 flat A untuk Sabrina Badrul Dayana Ikmal Mariadll Badrul Transition antara watak Sabrina dan Badrul lancar sekali seolah olah watak2 ini berdialog live di depan mata Perbezaan jantina taraf hidup dan pemikiran antara 2 gender ini disempadankan serapi mungkin SUPERB372013 Macam mana saya nak cari keyakinan tu kalau semua keyakinan yang saya miliki sebelum ini semuanya palsu Saya yakin pada persahabatan saya Tapi Maria tikam saya dari belakang Saya yakin Ikmal cintakan saya Saya yakin Ikmal percayakan saya lebih dari sesiapapun dalam dunia ini Tapi bila m


  6. Don ツ Don ツ says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDFMaraton menghabiskan novel ini dalam satu malam Lucunya saya terbawa novel ini ke kuliah Maghrib Dek tak dengar penceramah cakap apa mikrofon dia teruk okey tak sengaja tak dengar saya menyelak sehelai demi sehelai sebelum kuliah tamat untuk Isya' Jangan ikut LaghohahahaBiarpun tajuk airmata


  7. Hajar Hajar says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDF Re read 11 07 2014Tak pernah jemu walau berulang kali diulang baca


  8. Afifah Afifah says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDFNovel ni best Serius best Tapi tak suka bila boleh pulak kedua dua isteri duduk satu bumbung Lepas tu tak adil Aaa tak boleh terima Sebab tu bintang berkurang hiks


  9. Afin Arif Afin Arif says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDFNovel tebal ni merupakan karya kedua Hanni Ramsul selepas BIARLAH YM BERBICARA Pada mulanya melihatkan kepada ketebalan novel ni patah semangat juga la untuk membacanya ia la kan biasanya kebarangkalian jalan cerita yang meleret bagi novel yang tebal ni adalah tinggikonflik tak sudah kona sana kona sini tak selesai juga Tapi tidak bagi PAM bila dah mula baca terus dan terus dah tak boleh nak berhenti dah kene juga baca sampai habis


  10. Nur Maryam Nur Maryam says:

    Pergilah Air Mata PDF ë Pergilah Air PDF/EPUB ² pergilah free, mata ebok, Pergilah Air free, Pergilah Air Mata PDFBila dah start baca susah nak letakKisah Sabrina yang cengeng pada awalnyaAir mata yang mampu membuat ada mata yang berhasad dendamKeikhlasan yang mampu membuat ada hati semakin hitamKerana fitnah Sabrina dihentam Dia dihina dan dicerca Tiada siapa menjadi pembela walaupun kekasih hati sendiriIkmal yang sudah membawa diri melayan rajuk di hatiSabrina kecewaSabrina terkilanTiada siapa yang mempercayainya Mendengar rintihannyaBadrul yang membenci pada awalnyaMencari salah dan kasar tingkah lakunyaAkhirnya dia memilih cinta hati yang dinanti juga menjadi suri kedua hidupnyaSabrina anggap dia tak kisah Menonton kemesraan suami dan madunyaOh Dia lupa dia ada perasaan Cinta mula


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *